Home Office - Bulan, J.
Nové uplatnenie telefónu v spojení s počítačom v kancelárskej technike. Zatiaľ najmodernejšia technológia zvyšuje efektivitu odstránením rutinných administratívnych prác. Integrovaný systém komunikačnej a výpočtovej techniky (osobný počítač s telefónmi, faxami a modemami) pracuje bez obsluhy. Možnosti uplatnenia (automatizované informačné služby, virtuálna komunikácia).