Dopravná anabáza v tuneli neistôt - Puchovský, Ján
Možnosti riešenia dopravných problémov hlavného mesta SR Bratislavy s pomocou francúzskej firmy Matra Transport. Skúsenosti so systémom automaticky riadeného metra typu VAL v Lille. Riešenie mestskej dopravy v Rouene a Štrasburgu. Návrh na električkový systém dopravy. Súčinnosť vlády SR a Mestského zastupiteľstva v Bratislave pri riešení financovania a vládnych zárukách.