Integrácia plynovodov Slovtransgaz zvyšuje prepravnú kapacitu - Bojnický, T.
História tranzitného plynovodu. Dohoda o tranzitnej preprave zemného plynu cez územie bývalého Československa do Rakúska, bývalej NDR a do západného Nemecka. Rozdelenie bývalého federálneho podniku Tranzitní plynovod, o.z. Praha na dva samostatné subjekty a po reštrukturalizácii vytvorenie divízie Slovtransgaz (STG). Riadenie sústavy zemného plynu, dispečerské centrum. Ďalšie zvyšovanie prepravnej kapacity, rozsiahla investičná výstavba.