Odborný komentár k vyhláške MF SR č.59/1995 Z.z., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška MF SR č.55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia tržieb elektronickou registračnou pokladnicou - Klučková, D.
Zákony stanovujúce povinnosť daňových subjektov, ktorých predmetom podnikania je predaj tovarov (aj ambulantný) a poskytovanie služieb, používať elektronické registračné pokladnice (ERP). V novelizácii rozšírenie okruhu daňových subjektov. Výklad základných pojmov (tovar, predajné miesto, názov tovaru). Výnimky z používania ERP. Náhradná evidencia tržieb. Postup pridelenia daňového kódu pokladnice. Pokuty.