Teória a prax odpisov z investičného majetku. 4 - Troják, J.
Daňové odpisy podľa legislatívnej úpravy v SR. Čo vyplýva pre odpisovanie zo zákona o daniach z príjmov: povinnosť odpisovať hmotný a nehmotný majetok. Vymedzenie majetku z hľadiska uznania odpisov ako nákladov (výdavkov) pre určenie povinnosti daní z príjmov.