Audit účetní závěrky - Louša, F.
Zmysel a účel auditu podľa zákona ČR č.563/1991 Sb. o účtovníctve. Povinnosť účtovných jednotiek podliehajúcich auditu zverejňovať údaje z účtovných závierok overených audítorom. Úlohy audítora a ním overované skutočnosti v účtovných jednotkách. Správa audítora. Predmet a účel overenia. Vymedzenie zodpovednosti. Audítor a daňové poradenstvo.