Viníkem zákonodárce, nebo zakladatel? Akciová společnost ve světle práva - Dědič, J.
Právna stránka spôsobu riadenia akciových spoločností. Obchodný zákonník a riadenie akciových spoločností. Predstavenstvo a dozorná rada. Funkcie predstavenstva a dozornej rady.