Úhrada ztráty - Dědič, J.
Strata (účtovná strata), všeobecné pravidlá pre úhrahu podľa obchodného zákonníka ČR. Úhrada straty vo verejnej obchodnej, komanditnej spoločnosti a spoločnosti s r.o. Postupy účtovania. Čísla účtov, na ktoré sa účtuje.