Zabezpečovanie akosti z hľadiska obslužných systémov a logistiky - Křížová, E.
Vplyv rozvoja výrobných a nevýrobných procesov na akosť výrobkov. Vzťah logistika a akosť výrobkov. Požiadavky integrovanej logistickej koncepcie a stanovenie cieľov. Predpoklady pre tvorbu akosti z hľadiska obslužných systémov a logistiky. Metódy JIT, KANBAN a akosť výrobkov. Pôsobenie logistiky na akosť výrobkov.