Ekonomika a reklama Slovenská vláda uvažuje o obmedzení výdavkov na reklamu
Nepriame náznaky prípravy obmedzenia výdavkov na reklamu pripravované v návrhu štátneho rozpočtu na r.1995, dôsledky - postihnutých by bolo asi 3 tis. firiem (noviny, súkromné rozhlasové a televízne štúdiá, výrobné podniky, investičné spoločnosti). Úlohy a postavenie reklamy, ekonomický význam. Čo je a čo nie je reklama.