Marketingový přístup k reklamě - Vydrová, J.
Zásady pri príprave reklamnej akcie a prieskum trhu. Kroky pri tvorbe a realizácii reklamného projektu: 1. Vymedzenie cieľových skupín a východiskového stavu. 2. Stanovenie cieľov reklamy. 3. Voľba účinných reklamných médií. 4. Voľba obsahu, štruktúry a formy reklamnej výpovede. 5. Overovanie účinnosti reklamy. Špecifiká priemyslového a spotrebného trhu.