Postoje české veřejnosti k reklamě S vyšším věkem se snižuje tolerance k množství reklamy - Vysekalová, Jitka
Výsledky pravidelného štvrťročného prieskumu agentúry MARKTEST, zameraného na postoje českej verejnosti k reklame. Názory obyvateľov na intenzitu reklamy v prostriedkoch masovej komunikácie. Všeobecné požiadavky obyvateľov na reklamu.