Integrovaný systém plánování a řízení výroby v ČKD TRAKCE - Polák, R.
Voľba systému - český produkt LOG od firmy SOFTMARKET. Implementácia a prevádzka systému. Základné údaje a moduly systému: odbyt, technická príprava, plánovanie výroby, riadenie výroby, zásobovanie, organizácia, ekonomické informácie, servisné funkcie, správa systému, personalistika a mzdy.