Marketingový manažment výskumu. 1 Delenie výskumu na "čistý" a "aplikovaný" nemá v priemysle zmysel - Jemala, Ľubomír
Definícia marketingu. Výklad pojmu marketingové riadenie. Marketingový výskumný systém. Informačný systém. Štyri subsystémy, ktoré by mal zahrnovať informačný systém o trhu. Základný a aplikovaný výskum. Desať pravidiel efektívneho výskumu od P.F. Druckera. Klasifikácia modelov pre marketingové rozhodovanie.