Slovenský vynálezca - ohrozený druh Profit hovorí s Jánom Bachratým, prvým podpredsedom Úradu priemyselného vlastníctva SR - Bachratý, Ján
Rozhovor s prvým podpredsedom Úradu priemyselného vlastníctva SR Jánom Bachratým o situácii v oblasti slovenských patentov. Počty zaregistrovaných patentov, porovnanie s minulými rokmi. Situácia v ekonomicky vyspelých krajinách. Činnosť Úradu priemyselného vlastníctva SR. Počty prihlášok domácich a zahraničných prihlasovateľov patentov.