Trh práce a sociálna politika: SRN - SR (paralely, priesečníky, inšpirácia) - Leitmanová, Ivana
Miera nezamestnanosti na Slovensku a v SRN. Práca v zahraničí. Skrátený pracovný čas. Rekvalifikácia. Sociálna politika, sociálne zabezpečenie. Porovnanie sociálnej situácie na Slovensku a v Nemecku.