Z programového vyhlásenia vlády V. Mečiara Stratégia a základné zámery hospodárskeho rozvoja
Krátené programové vyhlásenie vlády V. Mečiara. Vláda definuje rámce hospodárskej stratégie a stanovuje hlavné ciele v dlhodobom horizonte. Jednotlivé časti programového vyhlásenia: Financie. Privatizácia a ochrana hospodárskej súťaže. Priemysel, obchod, cestovný ruch a medzinárodné hospodárske vzťahy. Malé a stredné podnikanie. Doprava a spoje. Výstavba a verejné práce. Pôdohospodárstvo. Regionálny rozvoj. Sociálne vzťahy.