Restrukturalizace vlastnických vztahů očima institucionálního ekonoma - Mlčoch, L.
Inštitúcia vlastníctva v reálnom socializme. Reštrukturalizácia vlastníctva. Teoretické postrehy k praktickým cestám reštrukturalizácie vlastníckych vzťahov. Moderná inštitucionálna ekonómia definuje inštitúciu veľmi všeobecne. Inštitucionálny prúd v ekonómii existuje vedľa hlavného prúdu - neoklasickej syntézy.