Financie a životné prostredie Modernizácia nováckej elektrárne bude stáť miliardy - Šimo, M.
Modernizačný program elektrárne v Novákoch. Opodstatnenie rekonštrukcie technologických zariadení nielen pre vyššiu výrobu a dodávku elektrickej energie, ale i pre priaznivý vplyv na životné prostredie. Jednotlivé etapy rekonštrukčných prác. Investície, dotácie a finančné zdroje na realizáciu modernizačného programu. Investície zo zahraničia.