Investiční možnosti individuálního investora. 1 Konfrontace možností osobních financí v podmínkách rozvinutého finančního trhu - Zahradník, Petr
Praktický pohľad na podstatu jednotlivých nástrojov a produktov odvetvia osobných financií, z hľadiska potrieb jednotlivého individuálneho investora. Výklad jednotlivých nástrojov: zisk, aniuta, banky, bankové vklady a bežné účty, cenné papiere s nulovým kupónom, daň z kapitálových výnosov, daňové efektívne úspory.