Investiční možnosti individuálního investora. 2 - Zahradník, Petr
Pokračovanie prílohy z čas. Finance a úvěr, 1994, č. 11. Výklad hesiel: deriváty, equities (akcie), ex-dividendy, fixované úročené úspory, gildy (obligácie britskej vlády), hypotéka, investície do cenností, investície odolávajúce inflácii, krugerrandy (investície do zlata), obligácie s jednotlivou prémiou, osobné majetkové plány, penzijné (dôchodkové) plány.