Dravý recept na konverziu - Straka, P.
Ing. Pavol Straka, jeden zo spoločníkov strojárskej firmy TS Kovofinál, spol. s r.o. Dubnica nad Váhom, o hľadaní výrobného programu a spôsobu naplnenia kapacít konverzných podnikov. Podnikanie bez úverov. Ustavične sa meniaca legislatíva, platobná neschopnosť iných podnikov.