Kolektívne vyjednávanie vo verejných službách - Barošová, Margita
Dohovor Medzinárodnej organizácie práce č.154 o podpore kolektívneho vyjednávania z r. 1981 - spôsoby kolektívneho vyjednávania vo verejnej službe. Vymedzenie verejných služieb. Reprezentanti zamestnancov. Reprezentanti zamestnávateľov. Systémy kolektívneho vyjednávania. Situácia v niektorých krajinách sveta.