Personální strategie - nedílná součást strategie firmy - Bláha, J.
Úloha stratégie v riadení organizácie. Personálna stratégia ako súčasť stratégie firmy. Spracovanie personálnej stratégie. Kľúčové oblasti personálnej stratégie.