Rozširovanie záväznosti kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa na ďalších zamestnávateľov v Slovenskej a v Českej republike v r.1993 - Vladárová, Marta
Postup rozširovania záväznosti kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa (KZVS) na Slovensku. Postup ukladania a oznamovania KZVS v zbierke zákonov. Rozdiely medzi postupom rozširovania záväznosti KZVS v SR a ČR.