Nezamestnanosť a absolventi škôl - Rievajová, Eva
Ponuka práce v podmienkach slovenskej ekonomiky. Vývoj zamestnanosti v SR a jeho dopad na nezamestnanosť. Vývoj nezamestnanosti v r.1993. Regionálna diferenciácia v miere nezamestnanosti. Absolventi škôl a ich problémy na trhu práce. Uchádzači o zamestnanie. Štatistické údaje.