Podpory v nezamestnanosti v SR a v hospodársky vyspelých krajinách - Rievajová, Eva
Nezamestnanosť - vážny sociálno-ekonomický problém. Podpora v nezamestnanosti v ekonomicky vyspelých krajinách. Porovnanie situácie podpory nezamestnaných na Slovensku a v ekonomicky vyspelých krajinách.