Problematika zamestnávania zdravotne postihnutých občanov a nezamestnanosť osôb so ZPS v SR - Krausová, Alena
Zamestnávanie zdravotne postihnutých osôb (ZPS). Ekonomika a psychika osôb so ZPS. Podmienky a možnosti pre zamestnávanie osôb so ZPS. Niektoré problémy pri zamestnávaní osôb so ZPS. Nezamestnanosť osôb so ZPS na Slovensku. Návrhy pre riešenie problému zamestnávania osôb so ZPS.