Včera, dnes a zajtra živnostenských spoločenstiev. 1
Príprava návrhu zákona o zriadení Živnostenskej komory Slovenskej republiky. Súčinnosť živnostenských úradov so živnostenskými spoločenstvami. Potreba zintenzívniť kontakty a spoluprácu s hospodárskymi komorami (SOPK). Historické skúsenosti živnostenských spoločenstiev od vydania živnostenského poriadku r. 1859.