Státní finance v historii Československa - období 1918-1947 - Vencovský, František
Obdobie r. 1918-1938 - názorové prúdy A. Rašína, K. Engliša, J. Macha a J. Nebesářa. Roky okupácie a vojny 1938-1945. Prechodné obdobie 1946-1947.