Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 22. decembra 1994
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 374/1994 Z.z. o niektorých opatreniach na zabezpečenie hospodárenia Slovenskej republiky v roku 1995 a o zmene a doplnení niektorých zákonov.