Daňová správa na Slovensku - Švec, P.
Príčiny nízkej úrovne a výkonnosti daňovej správy a tým aj neúmerne nízky výber daňového inkasa v SR. Revízie daňového konania neumožňuje zákon č.511/1992 Zb. o správe daní v znení neskorších predpisov. Personálny stav daňovej správy. Kompetenčný dosah daňových orgánov v systéme fiškálnych inštitúcií, napr. správ finančnej kontroly. Projekt rekonštrukcie daňovej správy. Reforma jej financovania, štruktúry daňových orgánov, kompetenčná reforma. - Stanovisko MF SR a Ústredného daňového riaditeľstva SR v Banskej Bystrici k autorovým návrhom.