K problémům ekologizace daňové soustavy v ČR - Zeman, J.
Požiadavky na ekologizáciu daňovej sústavy v ČR. Príklad dopravy. Ekologické prvky v daňovej sústave ČR (daň z pridanej hodnoty, dane z príjmov, dane z nehnuteľností, dane z dedičstva, darovacie a z prevodu nehnuteľností). Pracovný návrh ekologických daní.