Aktuální otázky bankovnictví v ČR - Angelis, I.
Finančná reforma je založená na 4 vzájomne previazaných kľúčových oblastiach: schválenie potrebnej právnej legislatívy, rozvinutie zdravého bankového systému, zdokonalenie účinnosti menovej politiky, zlepšenie bankového vzdelávania a profesionality.