Bankovní sektor a jeho konkurenceschopnost - Floríková, Sylva
Banková štruktúra a konkurencia. Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť bánk: a/ úspory z rozsahu a sortimentu, b/ vzťahy klient-banka, c/ rozdielne zdanenie v jednotlivých krajinách. Vplyv konkurencieschopnosti na bezpečnosť a stabilitu bánk.