Bankový marketing. 1 Banky sú viac ako prosté predajne peňazí - Kita, Jaroslav
Otázky aplikácie marketingu v bankovej práci. Podmienky vytvárania predpokladov pre aplikáciu marketingu v bankovníctve. Špecifiká marketingu. Postoje k bankovému marketingu.