Centrálne banky v strednej a východnej Európe
Z obsahu mimoriadnej prílohy: Ako menová politika ovplyvňuje ekonomiku. Úloha centrálnej banky v ekonomike. Prečo centrálne banky potrebujú nezávislosť. Ako banky fixujú menové kurzy. Boj s infláciou, vzťah centrálnej banky ku komerčným. Potreba bankového dohľadu. Postavenie centrálnych bánk. Nástroje menovej politiky.