K možnostem uplatnění poměrových ukazatelů při hodnocení výsledků podnikatelské činnosti bank. 1 - Vybíhal, Václav
Možnosti uplatnenia sústavy ukazovateľov pre hodnotenie podnikateľskej činnosti subjektov bankového sektora, ktoré možno využiť pre medzibankové porovnávanie. Ukazovatele štruktúry bilancie (bilancia aktív a pasív). Ukazovatele bankovej aktivity (typ obchodných úverov, typ vkladaných depozít). Ukazovatele rentability bankového podnikania (výnosy z bankového podnikania, zisk, mzdové náklady).