Slovenská záručná banka podporila za tri roky 1500 projektov - Kovalčík, J.
Hlavné oblasti činnosti Slovenskej záručnej banky (SZB), štátneho peňažného ústavu, zriadeného MF SR 1.9.1991 na podporu malého a stredného podnikania poskytovaním záruk za úvery a nenávratných finančných príspevkov. Podmienky poskytnutia záruky. Podporné programy SZB. Konzultácie a poradenstvo.