Transformace českých bank pokračuje - Tesař, V.
Rozmach bankového sektora ČR v posledných rokoch. Charakteristika bankovej sústavy. Internacionalizácia českého bankového sektora - rastúci podiel bánk so zahraničným kapitálom. Dopyt po rôznych bankových službách a produktoch. Úloha bánk pri rozvoji funkcií kapitálového trhu. Potreba dohliadacích a kontrolných procesov nad bankami.