Englišova praxe měnové a finanční politiky - Vencovský, František
Karel Engliš - predstaviteľ menovej a finančnej politiky ČSR v r. 1920-1939. Deflačná politika v prvej polovici 20. rokov. Daňová a rozpočtová reforma. Menová kríza v r. 1929-1934. Cenová hladina. Zásady emisnej politiky.