K některým specifikům měnové politiky v ČR - Janáčková, Stanislava
Dva problémy menovej politiky, v ktorých sa prejavila špecifická pozícia českej transformujúcej sa ekonomiky. Stabilný menový kurz ako ukotvenie ostatných menových veličín. Menová politika a medzipodniková zadlženosť.