Makroindikátory a měnové agregáty v ekonomice ČR - Kadera, V.
Teoretické východiská a zmeny v praktickom zameraní menovej politiky v ČR (menové agregáty M1, M2, menová báza). Rozbor vybraných ukazovateľov - HDP, inflácia, M1, M2 - v 4 krajinách (ČR, Nemecko, Rakúsko, USA). Vývoj štruktúry ukazovateľov. Prognóza vývoja menových agregátov M1 a M2 do r. 1998. Predpokladaný vývoj úverov emitovaných do ekonomiky ČR.