Povinné minimální rezervy - Revenda, Zbyněk
Povinné minimálne rezervy ako nástroj menovej politiky. Výpočet povinných minimálnych rezerv. Dôvody existencie povinných minimálnych rezerv. Povinné minimálne rezervy v českom bankovom systéme.