Modely oceňování aktiv - Bulíř, Aleš
Rozvoj burzových operácií v ČR zdvihol vlnu záujmu o analýzu finančných operácií, predovšetkým o problematiku oceňovania aktív. Niekoľko jednoduchých modelov všeobecnej rovnováhy - ich výsledky predstavujú všeobecné základy empirickej analýzy finančných operácií: vývoj spotreby v čase, cena akcie, cenové bubliny, štruktúra úrokových sadzieb z hľadiska času, oceňovanie nominálnej obligácie.