Hypoteční úvěry se mohou rozběhnout - Mataj, J.
Zákon, ktorý rieši hypotekárnu problematiku, nadobudne účinnosť 1.7.1995. Jedná sa o komplex noviel zákonov: zákon č. 530/1990 Sb., o dlhopisoch, zákon č. 513/1991 Sb., Obchodný zákonník, zákon č. 328/1991 Sb., o konkurze a vyrovnaní a zákon č. 21/1992 Sb. o bankách