1995: Rast Tento rok bude prelomovým - Rusňáková, V.
Očakávaný obrat v ekonomike strednej a východnej Európy v roku 1995, znamenajúci rast národných ekonomík. Problematické oblasti ekonomiky na zabezpečenie hospodárskeho rastu, problém úverov a daní. Bariéry rozvoja podnikania a zahraničných investícií v krajinách Višegrádskej štvorky. Prognózy vývoja hospodárstva, vývoja vývozu a dovozu krajín strednej a východnej Európy na rok 1995 - v tab.