Skutky tromfnú ubezpečenia - potom sa uvidí Zahraničie čaká na stabilitu klienta a ten ho viní z prešľapovania na mieste - Pinter, Gejza
Podmienky získavania zahraničných investícií v Rusku. Prognóza prílevu zahraničného kapitálu. Situácia na ropnom trhu Ruska. Štruktúra záujmu zahraničných investorov o oblasti. Rozsah a realita ruskej ekonomiky v súvislosti s konkrétnymi väzbami na politické dianie.