Hospodárne využívajme prírodné zdroje - Majkútová, A.
Riaditeľ sekcie poľnohospodárstva a potravinárstva Ministerstva pôdohospodárstva SR Ing. Vincent Biroš o organickom poľnohospodárstve, o biopotravinách. Rozvoj ekologického myslenia v porovnaní so západnou Európou a s bývalými socialistickými štátmi. Podpora štátu a rozvoj organického poľnohospodárstva. Zabezpečenie systému kvality organických potravín.