Zásadný obrat? To sotva... - Kresánek, P.
Primátor hlavného mesta SR Bratislavy Peter Kresánek o možnostiach vyrovnať finančný schodok v mestskej hromadnej doprave v Bratislave. Spätosť s celkovým mestským rozpočtom, dotácie zo štátneho rozpočtu, sebestačnosť mesta.